Hogyan segíthetsz?

Van egy régóta dédelgetett álmunk, hogy Komáromban az ART-Tér is megnyithasson valahogy úgy, mint Monostoron a MAG-ház. Sokat dolgoztunk már eddig is érte, s adományok is kerültek hasznosításra. A pontot azonban még nem tudjuk a végére tenni, mindenféle huncutságot kitalálunk, hogy befejezhessük és nyithassunk. Az idei év erre alkalmat is adhat, hiszen a civil szervezeteink és maguk a közösségi terek is ’kerek’ évfordulósok, összességében 90 évesek. Már majdnem 100, de mégsem. Na, pont ugyan így vagyunk az ART-Térrel. Ez a huncut 10% hiányzik a befejezéséhez, s ehhez keresünk JÓEMBEREKET. Azt, hogy mire is kérjük a támogatást, itt bővebben megtalálod:

Adomány

Bankkártyás fizetés

Tárgybeli támogatás

Az ART-Tér fejlesztéséhez:
Az adomány felajánlásokat a
adomany@art-ter.eu e-mail címre várjuk

Önkéntesség

Évente közel 100 fő önkéntes segíti szerzetünket, akik velünk együtt szeretnének tenni az előrehaladásunkért és Komárom sokszínűségéért.

Adó 1% felajánlás

18607190-1-11 adószámon fogadja az Élettér Közösség- és Településfejlesztő Egyesület a személyi jövedelem adó 1%-os felajánlásokat.

Légy a követünk

Vidd hírül a tevékenységünk! Ismertes meg másokkal minket és a csapatunkat!

Születésnapodra

Születésnapoddal is segíthetsz minket! Küld el ismerőseidnek ezt az oldalt, hogy Ők is megismerhessék a kezdeményezésünket!